Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

ΤΟ "ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΗΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Ο.Ε.Α.) ΕΞΕΔΩΣΕ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

ΝΕΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 2 ] - [ 2008.10.26 01:00 ]

ΤΟ "ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΗΣ "ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Ο.Ε.Α.) ΕΞΕΔΩΣΕ "ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΤΗΝ "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

"ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ" (Ο.Ε.Α.)

"ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ"

"ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ"

ΝΕΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ – "ΤΡΙΚΑΤΑΘΛΙΨΗ"

ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΠΑΙΓΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝ.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ.

ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΙΚΑ ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΤΡΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ.

ΑΝΧΙΒΑΣΙΗΝ ΗΤΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΗΤΟΙ ΤΡΙΘΑΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ.

ΑΝΧΙ=ΠΛΗΣΙΟΝ

ΒΑΣΙΗΝ=ΒΑΙΝΩ

(Ο.Ε.Α.) ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ